www.pasadagi.com

sayca köyü-merkez-giresun

AnasayfaAnasayfa  TakvimTakvim  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Paylaş | 

KENDİ DÜŞÜNCEM

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: KENDİ DÜŞÜNCEM   Perş. Mart 25, 2010 11:24 pm

Burada ne yapıyorsan karşılık beklemeden yapmalısın, bir gün verdiğin hizmet sana mutlaka helal olsun diye geri döner merak etme. Yürü sen!... Sıkma canını...
Kullanıcı profilini gör http://pasadagiforum.yetkinforum.com
ersinsenel28
Admin

MesajKonu: KENDİ DÜŞÜNCEM   Ptsi Mart 22, 2010 3:14 pm

ÖNCEKİ PASADAGI.COM BU SİTEYE GÖRE DAHA İYİ İDİ. NEDEN Mİ ÖNCEKİ SİTEDE NE YİN NERDE OLDUĞU BELLİ İDİ ZİYARETCİ DEFTERİNE İSTEDİĞİNİ YAZABİLİYORDUN RESİMLERE BAKABİLİYORDUN KİM NE YORUM YAZMIŞ BUNLARI GÖREBİLİYORDUN BU SİTEDE PAYLAŞIMI FORUM ADI ALTINDA YAPMIŞSINIZ AMA FORUMA BİLGİSAYARDAN ANLAYAN GİRER VE PAYLAŞIM YAPAR ÜYE OLDUĞUMDAN BERİ SÜREKLİ OLARAK RESİMLER VİDEOLAR HABERLER PAYLAŞIYORUM AMA HİÇBİR ANLAMI YOK PASADAGI MAHALLESİNE FORUM SİTESİ GEREKLİ DEĞİLKİ SİTEDE DEĞİŞİKLİ YAPILACAKTI SİTE KOMPLE DEĞİŞMEYECEKTİ TEMASI DEĞİŞSE YETERLİYDİ BELKİ GÖNDERİLEN RESİMLER VİDEOLAR ZAMANINDA YAYINLANSA DAHA GÜZEL OLABİLİRDİ BELKİ BU YAZDIKLARIM KENDİ DÜŞÜNCEM SANIRIM BİR KAÇ ARKADAŞTA BANA KATILIYOR SANIRIM DAHA FORUM YENİ BAK GÖRÜRSÜN HERŞEY FARKLI OLACAK DERSENİZ SİZİ ANLARIM BEN HER SABAH DÜKKANI AÇTIKTAN SONRA SİTEYE GİRİYORUM BİRİSİ YORUM YAPMIŞMI YADA YENİ KONU AÇILMIŞ MI DİYE HİÇ BİR ŞEY YOK KOLAY KOLAYDA OLACAĞINI ZANNETMİYORUM HADİ KOLAY GELSİN BAKALIM
Kullanıcı profilini gör http://www.giresunacicek.com

KENDİ DÜŞÜNCEM

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Similar topics

-
» MSNde @hotmail Yerine Kendi İstedigini Yaz
» İbrahim Kendirci Biyografi..
» MSN Giriş Yap Yahoo! Giriş Yap MySpace e-posta AIM Giriş Yap Meebo